ღ ミ ◕قلب طلایی ◕ ミ ღ

ღ ミ ◕قلب طلایی ◕ ミ ღ

زندگی شهد گل است..زنبور عسل می خوردتش..آنچه می ماند عسل خاطره هاست..
ღ ミ ◕قلب طلایی ◕ ミ ღ

ღ ミ ◕قلب طلایی ◕ ミ ღ

زندگی شهد گل است..زنبور عسل می خوردتش..آنچه می ماند عسل خاطره هاست..

داستان واقعی هواپیمای بدون سرنشین ساقط شده چیست؟



کارشناسان نظامی گفتند علت اصلی فرود یک فروند هواپیمای بدون سرنشین امریکایی در ایران این است که ایران به فناوری پدافندی دست یافته که می تواند با استفاده از آن کنترل وسایل پرونده ای را که در نزدیکی آسمان ایران پرواز می کنند و یا در مواقعی وارد آسمان ایران می شوند، به دست بگیرد.



سه شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۴:۴۸
کارشناسان نظامی به «ایران هسته‌ای» گفتند علت اصلی فرود یک فروند هواپیمای بدون سرنشین امریکایی در ایران این است که ایران به فناوری پدافندی دست یافته که می تواند با استفاده از آن کنترل وسایل پرونده ای را که در نزدیکی آسمان ایران پرواز می کنند و یا در مواقعی وارد آسمان ایران می شوند، به دست بگیرد.
منابع غربی روز یکشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۰ اعلام کردند یک فروند هواپیمای بدون سرنشین امریکایی در مرزهای شرقی ایران سقوط کرده است.
این منابع گفتند این هواپیما از نوع هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) مدل AQ ۱۷۳ بوده و توسط سیستم پدافندی ایران در نزدیکی مرز افغانستان و پاکستان سرنگون شده است.
برخی منابع مانند سی ان ان از شهر کاشمر به عنوان محل سقوط این هواپیما نام برده اند.
سی ان ان همچنین از قول منابعی در وزارت دفاع امریکا تاکید کرد که این هواپیما حاوی اسناد و مدارک بسیار مهم و دارای طبقه بندی بالا بوده است.
این منبع امریکایی در گزارشی دیگر از قول منابع امریکایی گفت دولت اوباما احتمال می دهد این هواپیما همان هواپیمایی باشد که هفته گذشته در غرب افغانستان ناپدید شد.
بی بی سی این اتفاق را آغاز «فصلی جدید در نبرد خاموش ایران و امریکا» خوانده است.
خبرگزاری روسی ریانووستی هم با انتشار گزارشی در این باره نوشت: «هواپیمای بدون سرنشین امریکایی که هم اکنون در اختیار ایران است از نوع هواپیماهایی است که به سختی قابل رویت است و امریکا معموملا از ان برای کمک به فرماندهانی استفاده می کند که در صحنه نبرد نیاز به اطلاعات دارند». ریانووستی ادامه داد: «ایران موفق شده این هواپیما را با حداقل آسیب سرنگون کند».
و مهم تر از همه، صدای امریکا از قول یک مقام نظامی در ارتش امریکا ضمن تایید سقوط این هواپیما علت اصلی آن را «از دست رفتن کنترل هواپیما» اعلام کرد.
در همین حال، منابع نظامی در تهران خبر در اختیار داشتن این هواپیمای بدون سرنشین امریکایی را تایید کرده و گفتند این اولین پهپاد امریکایی نیست که ایران موفق به ساقط کردن آن شده است.
با این وجود این منابع استفاده از تعبیر سقوط را چندان مناسب نمی دانند چرا که آنچه عملا اتفاق افتاده این بوده است که ایران موفق شده با استفاده ازیک فناوری بسیار پیچیده در حوزه جنگ الکترونیک، اختیار این هواپیما را که در نزدیکی مرز ایران در حال پرواز بوده به دست بگیرد و آن را در جایی داخل خاک ایران بر زمین بنشاند.
یک منبع در این مورد به «ایران هسته ای» گفت: «امریکایی ها بیش از آنکه از ساقط شدن هواپیمایشان توسط ایران نگران باشند نگران فناوری هستند که برای نشاندن این هواپیما به کار گرفته شده است».
وی ادامه داد: «امریکایی ها می دانند کسی به طرف این پهپاد شلیک نکرده و ایران توانسته آن را در حالی درون خاک خود به زمین بنشاند که بدنه و محتویات آن کاملا سالم است».
این کارشناس نظامی ضمن تاکید بر اینکه مجاز به اظهار نظر بیشتر در این باره نیست، گفت: «از این به بعد مرزهای ایران دیگر به هیچ وجه جای امنی برای وسایل پرنده امریکایی نخواهد بود. ایران اکنون قادر است بدون شلیک حتی یک گلوله و صرفا با استفاده از یک فناوری پیشرفته جنگ الکترونیک، اختیار این وسایل پرونده را از دست کنترل کنندگان آن خارج کرده و آنها را به درون خاک ایران هدایت کند».
این موضوع زمانی اهمیت پیدا می کند که توجه کنیم استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین ظرف ۳ سال گذشته در راهبرد نظامی امریکا جایگاهی بسیار ویژه پیدا کرده است. امریکایی ها در مناطق مختلف جهان بویژه در پاکستان، افغانستان و یمن با استفاده گسترده از این هواپیماها دست به عملیات های جاسوسی و همچنین حمله به اهداف خاص زده اند. اخیرا نیز این هواپیماها مکررا در فضای مرزی ایران به پرواز در آمده و درصدد جمع آوری اطلاعات بوده اند.
مسئله بسیار فناوری جدیدی که ایران به آن دست یافته عملا راهبرد مبتنی بر استفاده گسترده از هواپیماهای بودن سرنشین برای عملیات ویژه اطلاعاتی توسط ارتش امریکا را مختل خواهد کرد چرا که امریکایی ها دیگر هرگز نمی توانند مطمئن باشند کنترل وسایل پرونده ای که به پرواز در می آورند تا آخر ماموریت در اختیار آنها باقی خواهد ماند.
کارشناسان عقیده دارند محدود شدن توان ارتش امریکا در استفاده از هواپیماهای بدون سرنشین مشکلات تاکتیکی و عملیاتی جدی برای ارتش این کشور در منطفه بوجود خواهد آورد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد