با استفاده از این میوه جذب "مواد غذایی" بسیار راحت تر انجام میشود، چرا که مصرف آن باعث جذب "پروتئینهای مرده" که عموما عامل بروز "سرطان روده" هستند و دفع آنها از بدن میشود.
محسن بیگدلی عضو هیئت علمی جامعه گیاه درمانی ایران گفت: میوه انار با دارا بودن بخشهای مختلف، ارزش درمانی بالایی دارد.
وی گفت: پوست سفید داخل میوه انار که چوب پنبهای شکل است یکی از قسمتهای مهم آن محسوب میشود که معمولا افراد آن را نادیده میگیرند.
بیگدلی درباره خاصیت بخش چوب پنبهای انار گفت: این بخش از میوه حاوی "تانن" بسیار زیادی است تاننها ترکیباتی هستند که جاذب پروتئین هستند و هنگام ورود به "دستگاه گوارش" میتوانند به نوعی پروتئینهای مرده درون این سیستم را جذب و خارج کنند و یک نوع پاکسازی سیستم گوارش به خصوص روده بزرگ و کوچک را انجام دهند.
وی اضافه کرد: پاکسازی دستگاه گوارش با مصرف انار باعث میشود جذب مواد غذایی بسیار راحت تر صورت گیرد و همچنین از بروز سرطان به خصوص در افراد میانسال جلوگیری کند، چرا که این میوه پروتئینهای مرده را که عموما عامل بروز سرطان روده هستند جذب و خارج میکنند.